Het HUNZEKOOR
Een gemengd koor in Spijkerboor, gemeente Aa en Hunze in Drenthe. De juridische status van het koor is een vereniging.

Inge Roelands

Repertoire
Het koor heeft een breed repertoire, van Bach tot Beatles en heeft in de afgelopen jaren verschillende concerten op projectbasis  uitgevoerd, zoals het Monteverdiproject. Momenteel wordt er gewerkt aan een project over Philip Glass en Josquin des Prez.
Het concert zal plaatsvinden op 27, 28 en 29 mei 2017.

Repetities
In café ’t KEERPUNT te Spijkerboor
Elke dinsdag van 19.30 tot 21.30 uur

825357a2fb11fb102
Kerkje Annerveenschekanaal

Concertlocatie
Kerkje Annerveenschekanaal (nu Heerencompagnie)
Het Hunzekoor geeft jaarlijks concerten in het kerkje van Annerveenschekanaal. Een aantal malen hebben we tevens concerten gegeven in andere locaties zoals het multifunctioneel centrum de Badde, de Jacobskerk in Rolde en de Doopsgezinde kerk in Groningen.

Samenstelling
Het koor bestaat uit plm. 30 leden.
De stemmen: sopraan, mezzosopraan, alt, tenor, bariton en bas.

Lid worden?
U kunt de voorzitter, Hans Meijering (voorzitter@hunzekoor.nl) mailen  om meer te horen over het koor en over uw mogelijkheden.
Nieuwe leden kunnen 2 keer gratis en vrijblijvend meezingen om te beoordelen of het koor bij hen past. Het lidmaatschap gaat in vanaf de eerste keer dat men meedoet.

Het lidmaatschap vraagt u aan bij het bestuur:
Hans Meijering, voorzitter@hunzekoor.nl.
U betaalt na aanmelding in het eerste jaar een aangepast contributiebedrag .

De kosten: 240 euro per jaar, eventueel te voldoen in 4 keer. Rekening IBAN: NL49 RABO 0302 904 662 t.n.v. Hunzekoor.
In de kosten zijn inbegrepen gebruik van koffie, thee en huur accommodatie.

Geschoolde stem?
U hoeft geen geschoolde stem te hebben om mee te kunnen zingen en u hoeft niet ‘van bladmuziek’ te kunnen zingen. De dirigent zingt voor en leert u aldus de noten. Op de website staan op een afgeschermd deel de stempartijen, zodat u overal kunt oefenen.

Momenteel is er vooral behoefte aan bassen.
Kom eens langs en/of laat u adviseren

Steunlid worden?
Als u niet wilt zingen, maar ons koor wel graag wilt steunen, dan kan dit natuurlijk ook. U kunt uw vrijwillige bijdrage storten op rekening 302 904 662 t.n.v. Hunzekoor. Uw bijdrage wordt erg op prijs gesteld.

secretaris:Gea de Boer – secretaris@hunzekoor.nl
dirigent:    Inge Roelands – via  secretaris@hunzekoor.nl