Financiën: sponsors en acties
We worden al jaren ondersteund door een aantal instanties, fondsen en bedrijven: Gemeente Aa en Hunze, Rabobank Assen en Noord-Drenthe en het Prins Bernhard Cultuurfonds. Het bestuur heeft een aantal bedrijven benaderd om ons ook financieel te steunen en een tweetal heeft daar welwillend op gereageerd: de NAM en Nedmag uit Veendam ondersteunen ons met substantiële financiële bijdragen!

Acties
We doen ons uiterste best om de financiën zo goed mogelijk op orde te krijgen. Een aantal leden heeft zich bereid verklaard om de handen uit de mouwen te steken om de kas te spekken. Sommigen gaan collecteren voor het Prins Bernhard Cultuurfonds, iemand gaat bonbons verkopen, anderen gaan met een stand op een rommelmarkt staan en een groepje gaat tegen betaling aan de verenigingskas klussen uitvoeren bij andere leden. We blijven nadenken over andere mogelijkheden om middelen binnen te halen. Suggesties zijn welkom. Donaties natuurlijk ook!

Het Hunzekoor oefent dinsdagavondvan 19:30 tot 21:45 uur in Café ’t Keerpunt in Spijkerboor.

Wilt u ons steunen?
Voor €10,- per jaar bent u al donateur! Nieuwe donateurs ontvangen de laatste (jubileum-)cd van het Hunzekoor geheel gratis! Zolang de voorraad strekt. Meer informatie bij secretaris Gea de Boer

www.hunzekoor.nl

| redactie & layout Nieuwsbrief | Gerdie Kienhorst |

Meld u aan voor de Nieuwsbrief van het Hunzekoor op pagina “NIEUWSBRIEF“. Met onze nieuwsbrief informeren wij (potentiële) donateurs en belangstellenden die ons hun e-mailadres hebben gegeven, over onze activiteiten. Stelt u geen prijs (meer) op ontvangst, dan kunt u zich afmelden.